fuck YOU!

Det var bonde söker fru maraton idag. Hann bara se lite smått!
image105
image106
image107
image108

        såhär blev det. Frågan är bara den, hur gick det sen?
image109


ledsen

 Ja...
Somnade tidigare idag...hoppas mina lärare läser detta! (jag är har varit sjuk som fan!!!!!) men är verkligen på bättringsvägen nu. Själv tycker jag att jag kunde gått till skolan idag, hade feber när jag kom hem igår så mamma och pappa bedömde att jag inte fick gå. Så vad kan jag göra?
...............................................................
image104jag ligger efter som fan plus att jag inte har köpt en ändaste ´julklapp! GODNATT


sankta fucking lucia

dreeeeeev
HAPPY LUCIA
 detta är då linn...eller var det anna? =) ser inte så noga

nej men lucia idag iaf...aa luciatåget va väl najs, lite jobbigt med så mycket sång jag e ju fan förkyld men de gick, förutom att jag har fett med feber nu. fuck. får inte gå till plugget imorgon..bajs! analklåda!!!!
men de positiva ikväll/idag är att jag träffade mina underbara vänner. några av dem ia lalalafll och BONDE SÖKER FRU ikväll IM SO HAPPY de programmet äger Balle!!!!! WATCH IT!
OCH att mamma har köpt  (typ de bästa som finns)och att mammapappa nu äntligen har MAILAT mina lärare tack för det=)

puss och adjö!

fan också

jag har inte skrivit på ett tag nu men jag är sjuk. jag blev sjuk i måndags, eller det började väl kanske i söndags. det 'är väl den förta dagen som jag inte har feber...eller en halv grad i morse. men jag har forfarande ont i halsen och är täppt i näsan som få (halleluja för näässpray!!) breve mig har jag en påse full med snor och blodpapper=)

jag vet inet vad jag ska göra ...en vecka missad i skolan typ den viktigaste veckan. har missat veckans nyhet, matteprov,. tre nolektioner plus hemkunskaps prov
jag är död när det gäller skolan. har inte kunnat plugga hemma heller
................................................................................................................................
image99
paradis.

RSS 2.0